SOUS x Dutchen

SOUS x Dutchen

SOUS-161023-272

Geniet van specialiteiten van de beste chefs, in jouw (vakantie)huis

SOUS en Dutchen hebben de handen ineengeslagen om je een ongeëvenaarde vakantie-ervaring te bieden. Deze samenwerking brengt het beste van beide werelden samen: de verfijnde culinaire creaties van SOUS en de luxe accommodaties van Dutchen.

 

Van streetfood tot Michelin-waardige 4-gangen diners en van BBQ tot romantische date night: laat je verwennen door de chefs van SOUS, die de meest verrukkelijke gerechten bereiden waar jij alleen nog de finishing touch aan hoeft te geven. Daarnaast zijn de charcuterie- en kaasplanken perfect om zo mee te nemen op de boot - handig tijdens een verblijf bij Suitelodges Gooilanden, Baayvilla's en Erfgoedpark De Hoop.

 

De maaltijden zijn ideaal om te reserveren voorafgaand je vakantie of om zelfs nog op de dag vóór de speciale gelegenheid vanuit jouw vakantiewoning te bestellen. De bezorgdagen wisselen per aangesloten restaurant, bekijk de verschillende mogelijkheden via de website van SOUS.


Wat houdt het in?

Je krijgt exclusieve toegang tot specialiteiten van de beste chefs en restaurants die je zelf binnen enkele minuten in jouw (vakantie)huis opdient. De chef-koks bereiden de gerechten in hun eigen restaurants, vervolgens worden ze vers en luchtdicht verpakt, klaar voor verzending. Het menu wordt geleverd op de door jou gekozen bezorgdatum op het door jou gekozen (vakantie)adres. Je hoeft alleen nog de finishing touch te geven met simpele instructies van de chef zelf, om vervolgens te genieten alsof je thuis uit eten bent.

Deze exclusieve samenwerking betekent dat Dutchen gasten en relaties profiteren van gratis bezorging. Gebruik code DUTCHENXSOUS bij het bestellen van jouw maaltijd op de website van SOUS.


Geniet van het allerbeste op het gebied van fijne vakanties en culinaire verwennerij. Reserveer jouw droomvakantie in eigen land, selecteer een heerlijke maaltijd van SOUS en geniet van unieke kwaliteit dichtbij huis.


wosf_pastel_de_nata_5cc58c10-fb36-492f-85b9-25d490e0ef47-2

Hoe werkt het?

Alle Dutchen gasten die van SOUS-maaltijden willen genieten dienen het adres van het vakantiepark, het woningnummer en 06-nummer duidelijk te vermelden bij het bestellen van een maaltijd.   Na het plaatsen van de bestelling stuurt SOUS e-mail updates en kan jouw bestelling worden getraceerd. Ook kan er een bericht naar de chauffeur gestuurd worden en zal de chauffeur vlak voor levering contact kunnen opnemen via het aangegeven 06-nummer.

 

Houd er rekening mee dat je rondom het aangegeven levermoment in je vakantiehuis aanwezig bent en je de bezorging zelf in ontvangst kunt nemen. Onze receptie-medewerkers zullen jouw bezorging niet in ontvangst kunnen nemen en de recepties zijn niet altijd open.  

 

*Let op! Niet alle menu's worden dagelijks bezorgd. De gerechten hebben een aantal dagen levertijd en moeten ruim van tevoren besteld worden. Op de Waddeneilanden wordt helaas niet bezorgd.   Kijk hier voor meer informatie.